Rólam

Home Főoldal

Rólam

Rólam

Egyedi rendezvénydekorációra vágysz?

Esküvők, szülinapok, céges rendezvények: Batizi Zsuzsira számíthatsz!

“Szerencsés ember vagyok, azzal foglalkozom, amiről gyerekkoromban is álmodtam, és ezt az álmot álmodom tovább azóta is. Munkám révén mások ünnepeinek, örömének lehetek részese, és így segíthetek életük Nagy Pillanataiban az ő álmaik megvalósításában is.

 

Szeretem és támogatom az egyedi elképzeléseket

Több mint egy évtized rendezvénydekorációs virágkötészeti tapasztalattal rendelkezem. Sokszor kombinálom az élővirágot különféle anyagokkal, a kívánt összhatás eléréséért. Egyik emlékezetes dekorációs munkámnál egy búváresküvőt díszítettem, itt békatalpat, szemüveget és pipát is tettem végül a virágtálakba: óriási sikere volt!

 

Imádom a kihívásokat, a meglepetés lánykéréseket, a meglepetés szülinapok dekorálását. Bevallom, az a kedvencem, amikor egy férfi azzal keres fel, hogy készítsek valami lélegzetelállítót családjának, kedvesének.  Ilyenkor egyszerűen nem érzek határokat, az adrenalin tombol bennem, kreatív tervezéssel kelek és fekszek. És egyszer csak összeáll a kép, megtalálom az alkalomhoz illő kiegészítőket és varázsütésre megvalósul a csoda… Megrendelőim tekintetében az öröm igazi doppingszer számomra!

Folyamatosan figyelem a trendeket, az izgalmas külföldi díszítési divatot, hogy a legjobbat biztosíthassam megrendelőimnek. Legutoljára Hollandiában jártam workshopon, itt is sokat inspirálódtam, nem is csoda, hiszen ez az ország virágairól is híres….”

image003

Esküvők esetében nagyon fontos, hogy profi szakemberekre bízzátok a szervezést, akik odafigyelnek egymás munkájára és összedolgoznak a részletek összhangjáért.
Egy közös beszélgetést követően személyre szabottan készítem el a dekorációs ajánlatot, legyen szó akár visszafogott, akár pazar dekorációs igényekről. Keressetek bizalommal! Telefonszámom: +36 30 919 1518

eLive Logo

Milcomp Logo